İngilizce Dili Öğretim Programı

İngilizce Dili Öğretim Programı

İngilizce Dili Öğretim Programı

Programımız uluslararası dil programları yönetmeliklerine uygun olarak 4 dil yeteneğini (okuma, yazma, dinleme, konuşma) geliştirmeye yönelik hazırlanmaktadır. Program içeriği, her yeni kayıt döneminde grup içindeki kursiyerlerin ihtiyaçlarına göre değişiklikler yapılarak zenginleştirilmektedir.
Programımızda 3 seviye bulunmaktadır :
Starters(Başlangıç Seviyesi),
Movers(Orta Seviye),
Flyers (İleri Seviye).

STARTERS: İlk anahtar düzeydir. Adayların bir eğitim yılı (veya yaklaşık 100 saat)  İngilizce dersi almış olmaları ve 300 civarında İngilizce kelime kullanabilmeleri gerekmektedir.

MOVERS: İkinci anahtar düzeydir.  Adayların yaklaşık olarak üç eğitim yılı (veya yaklaşık 175 saat)  İngilizce dersi almış olmaları ve 600 civarında İngilizce kelime kullanabilmeleri gerekmektedir.

FLYERS: Üçüncü anahtar düzeydir. (yaklaşık 250 saat). Bu öğrenciler Council of Europe's Waystage dokümanında belirtilen İngilizce seviyesine ulaşmış olmalıdırlar.

Bizimle geçireceğiniz süre boyunca öğrenimimize en iyi şekilde destek olmak için elimizden geleni yapacağız. Ancak, etkin bir öğrenim için tüm derslere devam etmeniz, düzenli olarak çalışmanız, derslere etkin bir şekilde katılmanız, verilen tüm ödev ve çalışmaları eksiksiz ve zamanında yapmanız gerekmektedir. Öğreniminiz ve gelişiminiz bizim için değerli ve önemlidir.  

Çalışmalarınız boyunca sizin bir çok bilgi ve beceri edinmenize ve yaşam boyu öğrenen birine dönüşmenize yardımcı olmaktır hedefimiz.  Elbette  asıl amacımız okul İngilizcenize ve genel İngilizcenizi geliştirmek ve iyileştirmektir. Ama bunu yanında da dil becerilerinizi, dil bilim becerilerinizi geliştirmenize destek olmak ve İngilizce yazma ve konuşma konusundaki özgüveninizin artmasına yardımcı olmaktır.